2011. január 4., kedd

Emberek, akikért különösen hálát adok Istennek...

A Page család



"Hálát adok az Istennek, a mi Urunk Jézus Krisztus Atyjának mindenkor, valahányszor értetek imádkozunk, mivel hallottunk a Krisztus Jézusba vetett hitetekről és arról a szeretetről, amely valamennyi szent iránt él bennetek." (Pál - Kol1:3-4)

Ugyanígy gondolok és imádkozom ezért a családért, amely jó magas mércét állított fel abban, ahogy főleg az embereket maguk köré gyűjtik és a lehető legtermészetesebb módon szeretik őket. Szinte mindent megosztanak másokkal, nincs különbség családi tulajdon és szolgálati eszköz között. Nem tökéletesek, mégis példás az életük, ahogy igyekeznek egyre hasonlatosabbak lenni Jézushoz.

Jessica Bowen



Mamma mia! Ki gondolta volna, hogy 3 hét tele lehet annyi nevetéssel, őszinteséggel, vidámsággal, sírással, késő esti órával, vizes ruhával, filmmel, chipszel és csokival, véletlenül magyarul megkezdett mondattal, festéssel, felhőfantáziával és persze utánzott magyar akcentussal... :D Isten olyan bőségesen ad, hogy túlcsordul az ember...

Jess a nyári táborok hivatalos, hivatásos fényképésze volt (lásd gyerektábor és ifitábor #1, #2, #3, #4 és #5). "Laza, mint egy marék zizi." - ahogy én mondanám. Nagyon hálás vagyok érte, ahogy Isten munkálkodott bennem rajta keresztül: lazított rajtam, felidézte bennem a festés örömét, megmutatta, hogyan maradhatok nő a szolgálatban is és egyszerűen barátok lettünk.

Reméljük és imádkozunk, hogy visszajöhessen még Dél-Afrikába, sőt magyar földön is találkozzunk! :)

Hillbrow


Ez egy városrész igazából Johannesburg szivében (A 70-es évek apartheid időszakában egyedül fehérek éltek itt, majd hamarosan különböző etnikumok otthonává vált. A fejlődés és fejlesztés hiánya miatt azonban a jobb módúak elhagyták a városrészt, így mára Afrika különböző országaiból jött feketék vették teljesen uralmuk alá.). Amit nem lehet semmennyi szóval, se képpel visszaadni: a város zenéje (mások szerint zaja), a kosz, rendetlenség mindenhol... és persze az arcok... Hát, a napi imalistámon van.

1 megjegyzés: