2011. április 26., kedd

Tábor hegyén tábor :)

Áh, nagyon vicces, hogy bár Magyarországon a tábori csapatban szolgáltam, itt mintha jobban kijutott volna a mindenféle táborokból és tábori szervezésekből.
2 hét leforgása alatt 3 táborunk is volt. Elsőként a Grace keresztény általános iskola alsós tagozatát "pihentettük". Ez azért is különleges, mert ahogy a felsősök táborával is, velük is először bízták meg az Élet Szava csapatát, hogy szervezze és bonyolítsa le. (Már szólt az iskola vezetése, hogy jövőre is szeretnék a segítségünket kérni.) Nagyon élveztem személy szerint, bár rengeteg dologgal kellett foglalkoznunk a négy nap alatt... (Még hogy ártatlan angyalkák... :D

"Jónás a halban" jelenetünk :)

Úgy élvezem én a ... tábort! :D

Ebben a táborban már Kyle és John - amerikai gyakornokaink - is bőségesen kivették a részüket. (Nagyon élvezem őket, viccesek, nagyon amerikaik = spontánok és őrültek... :D, a szolgálatot is a lehető legkomolyabban veszik és szeretik a társas játékokat.)

Kyle és John egy jelenetben

A 2. táborunk a Konfliktusokról szólt. A tábor neve BattleZone (Harcvonal). Ez egy évente megrendezett Élet Szava esemény, amelyre már idén is több mint százan jelentkeztek, annak ellenére, hogy egy gyülekezetben aludtunk a földön és 1-1 zuhanyzó volt a lányokra és a fiúkra. :) Mindamellett, hogy nagy kaland volt, nagy hálaadás a sok döntés és odaszánás. Kérlek, imádkozz, hogy ezek a döntések egy életre szóljanak és a szürke hétköznapokban ne halványítsák el!

Konfliktus, konfliktus, konfliktus...

Egy konfliktusjáték: a csirke kézről kézre jár... :)


S.M.A.S.H. azaz "Diákok Istent szolgálva" missziós tábora volt a 3. A Johannesburgtól 3 órányira lévő Welkom városkába mentünk egy hétre, hogy egy helyi gyülekezet mellé állva evangelizáljunk. Házra házra jártunk, hívogattunk, hogy a gyülekezet udvarán délutánonként rendezett játékdömpingen még többen hallhassák a jó hírt. A cél többek között az is volt, hogy a gyülekezeti tagokat tanítsuk, bátorítsuk és felkészítsük a munka további részére. Nagyon különleges hét volt, sok-sok öleléssel, könnyel és tömegnyi
gyerekkel, fiatallal nap, mint nap.

Oh, és magyarul mondtam el a bizonyságtételemet, amit aztán szutura fordítottak egyből. :D Azok az arcok!!! "Milyen nyelven beszél?"

A S.M.A.S.H. csapatunk :)

A kis cukorborsómmal - mekkorákat kacagott! :D

Az egyik dálután "gyümölcsei" - avagy hogyan játszunk, ha egy szót sem értenek angolul... sem magyarul... :D

5 megjegyzés:

  1. Köszönöm, drága Timi! Nagyon áldott volt, még az olvasása is. Kicsit elmentem Afrikába közben <3 Nagyon sok áldást még a hátralévő időre - és utána is Magyarországon!!! <3

    VálaszTörlés
  2. Szia Timi! :)
    Teljesen egyetértek Böbével!Nagyon jó volt olvasni a beszámolóidat!Mindig nagyon bátorítóak!:)
    További Isten áldását kívánom én is szolgálatodra ott,Afrikában és majd itt Magyar földön...:)
    Puszkó,
    Gabi :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Timi,örülök,hogy jokat olvashatok ,főleg ,hogy vannak bátor hitvalók még ebben a világban és vállalod a nagy megméretetést.Nem semmi ,amit teszel és további Isten áldását kívánok neked :)

    VálaszTörlés
  4. Én is csatlakozom a többiekhez! Köszi Timi a leveleidet!!!! :)) Angi

    VálaszTörlés